Oude termékek
www.oude.hu
Oude védjegyokirat
Vissza

Az OUDE Door Controller Science & Technology Development Co., Ltd professzionális, automatikus ajtóbehúzók gyártója 20 év tapasztalattal a kutatás, fejlesztés és gyártás területén.

Az összes ajtótípusra kínálunk megfelelő ajtóbehúzót, legyen az bejárati ajtó, tűz gátló ajtó, lépcsőház ajtó, hotelszoba ajtó, stb. A termékkínálat jelenleg 8 sorozatból áll, több mint 70 féle ajtóbehúzóval. Mindegyik terméket megbízható minőség, tartósság, nagy pontosságú működés és gyors, szabályozható zárási sebesség jellemzi. Rendkívüli tartósságát bizonyítja az 1000000 zárási ciklusra garantált stabil működés. A gyártás során felhasznált anyagok, alkatrészek (csapágyak, rugók, készülékház, működtető kar, stb.) a lehető legjobb minőségűek. A magas viszkozitású kenőanyag alkalmazása biztosítja az akadálymentes és halk működést. Az ajtóbehúzók olyan különböző beállítási lehetőségekkel rendelkeznek, mint pl. működési sebesség, késleltetés, fékezési sebesség és visszazárási sebesség szabályozása. Ezen felül a termékválaszték lehetővé teszi, hogy a 25-150 kg súlyú, 500-1500mm széles és 2000-2400mm magas ajtók bármelyikére találjon megfelelő megoldást. Az ajtóbehúzók különböző anyagú ajtókra szerelhetők, mint például: fa, fém, üveg, stb.

A gyár professzionális tudományos, kutatási és fejlesztési osztályán 20 mérnökkel dolgoznak együtt, így a magas minőségű termékek, mind saját, közvetlen fejlesztésűek. Minden munkatársuk speciális feladatot lát el a gyártás területén, így garantálva a termékek kiemelkedő minőségét és tartós működését. Ennek köszönhetően az OUDE folyamatosan emelkedő piaccal rendelkezik az iparágban. Az ISO9001 szabvány szerinti gyártás, a különleges tűzálló technológia alkalmazása jellemzi a termékek előállítását. Mindegyik termék rendelkezik az európai CE minősítéssel is.

Minden OUDE termékre 2 év garanciát vállalunk!

Trade Mark ® Törv. védve 2021. Oude bejegyzett védjegy, mely a Delton tulajdonában van. Minden jog fenntartva.

Oude termékek
www.oude.hu
Oude védjegyokirat
Vissza