Trikdis termékek
trikdis.eu
Vissza

MINDEN RIASZTÓRENDSZER LEHET OKOS!

A TRIKDIS az "okos" riasztó és átjelző-, távvezérlő készülékek kiemelkedő márkaköre. A GSM és IP alapú átjelzéseken és távvezérléseken felül, bármely riasztóközpontot, bármely riasztórendszert könnyedén kiegészítheti az úgynevezett "okos otthon" szolgáltatásainak előnyeivel és kényelmével. A legsikeresebb termékek az IP alapon is működő Ethernet és GSM riasztó átjelzők, melyek nagy előnye más márkák hasonló eszközeivel szemben, hogy nem egy vezérelt kimenetre kapcsolódnak, hanem a riasztópanel adatbuszára vagy soros portjára. Ezzel több funkció érhető el gyorsabb kommunikáció mellett.

Az összes TRIKDIS eszközt a Protegus mobil- és web alkalmazás szolgálja ki, mely felhasználói és telepítői szempontból is számos előnnyel rendelkezik.

Felhasználóként függetlenül attól, hogy távfelügyeletre van kötve a riasztó vagy nem, kétségtelenül hasznos, ha az eseményekről személyesen is azonnal értesülhet. Az értesüléseken felül, bárhonnan élesítheti és hatástalaníthatja riasztórendszerét vagy vezérelheti egyéb berendezéseit. Ezt biztosítja az ingyenes Protegus mobil/web okos alkalmazás és kiemelkedő, hogy mindezt bármilyen riasztórendszerhez.

Nem kell lecserélni a meglévő rendszert!
A Protegus magyar nyelven is elérhető mobil és webes alkalmazás, mely bármilyen gyártótól származó riasztóközpont esetében használható, köszönhetően a TRIKDIS által kínált átjelzőknek. Így nem kell egy új rendszert kiépíteni, még csak át sem kell alakítani a meglévőt, csak illeszteni kell a megfelelő TRIKDIS kommunikátort a rendszerhez. A legelterjedtebb gyártók központjaihoz és a kevésbé ismert típusokhoz is megtalálható kínálatunkban a megfelelő típus, mellyel a TRIKDIS a legszélesebb kompatibilitást nyújtja.

Értesítés bármilyen eseményről
TRIKDIS termékek használatával a felhasználó is megfelelően részletezett üzenetekben értesülhet bármilyen eseményről. Ez nem csak a távfelügyeletnek lehet hasznos, hanem Ön is azonnal értesülhet, hogy mi, mikor és hol történt és melyik Felhasználó érintett. Például hazaért valaki a családból és hatástalanította a rendszert vagy aktivált, esetleg kikapcsolt egyéb berendezéseket.

Távolról élesíthető vagy hatástalanítható a rendszer
Elindulás után jutott eszébe, hogy elfelejtette élesíteni riasztórendszerét? Vagy be kell engedni valakit, de nem szeretné megadni a riasztórendszer jelszavát? Számtalan esetben jól jöhet, ha távolról is tudja kezelni a rendszerét vagy ideiglenes jogosultságot tud adni valakinek, akár távolról. Mindez a Protegus alkalmazással és a TRIKDIS termékekkel könnyedén megoldható.

Távolról irányítható eszközök, monitorozható szenzorok
Még a fentieknél is több irányítás, távvezérlés valósítható meg, melyeknek csak a fantáziája szabhat határt. Legyen akár garázskapu, kertkapu vagy bármilyen ajtó, akár világítás, fűtés, hűtés, szellőztető, öntözőrendszer vagy bármilyen elektromosan vezérelhető eszköz, mind összeköthető a TRIKDIS termékeken található kimenetekkel, melyekkel távolról irányíthatóvá válik működtetésük. Számos érzékelő típus csatlakoztatható és felügyelhető a Protegus alkalmazás segítségével, de nem csak a biztonságot szolgálhatja, hanem információkat nyújthat többféle területen, legyen az otthoni-, munkahelyi- vagy ipari felhasználás.

Az integrált átjelzővel rendelkező TRIKDIS SP231 okos riasztó széleskörű távvezérlést tesz lehetővé, a kimenetek "okos" funkciók kiépítésére használhatóak.

A TRIKDIS GV17 telefonos kapuautomatizáló, a hagyományos távvezérlés mellett IP alapon is, azaz telefonos alkalmazással is irányítható.

A TRIKDIS CG17 egy önállóan is használható, rugalmas, okos eszköz, mely önmagában is lehet egy riasztóközpont, valamint a házkörüli berendezések távoli vezérlését is lehetővé teszi, mint például garázsajtó, kertkapu, fűtés, hűtés, öntözőrendszer, világítás, szellőzés, stb., bármilyen elektromos berendezés. Az integrált GSM / IP egységnek köszönhetően a távfelügyelet és a tulajdonos párhuzamosan is tud kommunikálni a Protegus Mobil / Web alkalmazás segítségével. Kis fogyasztású és kisméretű eszköz, mely rendelkezik SIM kártya foglalattal, így használható flottakövetésre (GPS modullal), kis eszközök pl. étel-ital automaták, ATM-ek, de akár ingatlanok, pl. nyaraló, iroda, lakás védelmére, vagy csak egy irányítóeszközként is, mivel kontaktusai ki- és bemenetként egyaránt használhatóak.

És még sok egyéb rendkívüli eszköz és különleges funkció található TRIKDIS kínálatunkban, melyekkel biztonságosabbá, kényelmesebbé, nyugodtabbá teheti mindennapjait és munkáját.


Trikdis termékek
trikdis.eu
Vissza