delton.hu
Bővebben
Információkérés
Hasonlók
Kosárba

Ksenia opera fekete

Kétirányú távkapcsoló, 868MHz, 4 gomb, pánikgomb, LED, rezgés, fekete.

Riasztó és Lakásautomatizálás / Távvezérlők

Végfelhasználói ára - Viszonteladói ára


Az opera egy távirányító olyan forradalmian új, ergonomikus és minimalista designnal, amelynek kör alakú nyomógombja az ergo kezelőre emlékeztet. A jól látható és azonnal felismerhető ábráknak köszönhetően a kezelése is egyszerű. Ezen felül a gombok konkáv alakjából adódóan védve van a véletlen megnyomásoktól, illetve a gombok mögött egy-egy piros LED jelzi a megnyomásukat.
A kétirányú kommunikációnak köszönhetően az eszköz működése nem korlátozódik kizárólag 6 különböző program aktiválására, és a távirányító felső részen elhelyezett 3 LED-en keresztül bármikor leellenőrizheti a rendszer állapotát. A programok végrehajtását mind a LED-ek felvillanásával, mind rezgéssel visszajelzi a távirányító.
A pánikfunkció bármely gomb megnyomásával aktiválható.
A komplex titkosítási algoritmusnak köszönhetően sokkal biztonságosabb a vevőegység és az opera távirányító közötti kapcsolat, ugyanakkor lehetővé teszi ugyanazon távvezérlő használatát akár különböző rendszereken is (pl. otthon és a nyaralójában).
A Ksenia vezeték nélküli eszközök a legújabb generációjú, 868MHz-es teljesen kétirányú frekvenciasávot használják (minden perifériás eszköz vevőegységként működik, amely lehetővé teszi, hogy minden adatátvitel egy megerősítő üzenetet kapjon, amely lehetővé teszi a fogyasztás optimalizálását és nagyobb megbízhatóságot biztosít a hagyományos rendszerekhez képest).
A kifinomult tápfelhasználási teljesítmény-szabályozás (DPMS - Dynamic Power Management System) csökkenti az interferenciát, maximalizálja az akkumulátor élettartamát és optimalizálja az átviteli teljesítményt a különböző vezeték nélküli eszközök közötti távolságtól függően.
Az egész rendszer maximális védelmét az egyes kommunikációs csomagok saját algoritmussal történő titkosítása biztosítja.
A Ksenia Security minden vezeték nélküli eszköze egyedi sorozatszámmal rendelkezik, amelyet a rendszer automatikusan rögzít a telepítés során mind programozási szoftveren, mind a Ksenia ergo sorozatú kezelőkön. Az egyes eszközök jelszintje és a kommunikációs útvonala valós időben jelennek meg, ha több BUS vagy vevőkészülék van.

- Kétirányú kommunikáció.
- 7 különböző program aktiválható a segítségével.
- Visszajelzés LED-ekkel és kikapcsolható rezgéssel.
- Pánik funkció.
- Működési frekvencia: 868MHz.
- Fejlett titkosítási eljárás.
- Automatikus rádióút-választás.
- 4 süllyesztett nyomógomb, mely megnehezíti a véletlen megnyomásukat.
- Fekete színű borítás.
- Nyílt terepen akár 400m hatótáv.
- Kulcstartóra fűzhető.
- Működési hőmérséklet: +5°C - +40°C.
- Tápfeszültség: CR2032 elemről (akár 6 év élettartam is).
- Méret: 30mm x 58mm x 15mm.
- CE minősítés.
- RoHS tanúsítvány.
- Megfelel az EN50131 szabványnak.