Viszonteladói, telepítői feltételek
Viszonteladó, telepítő partnerünkké válhat minden olyan cég vagy vállalkozó, aki termékeinkkel kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységet végez. Viszonteladói szerződést kötünk továbbértékesítő partnereinkkel, mely szerződésben rögzítjük a jól működő üzleti kapcsolat feltételeit. A szerződéshez szükséges a cégkivonat vagy vállalkozói igazolvány.

A szerződés feltétele a folyamatos vásárlás továbbértékesítés céljára. Nem határozunk meg teljesítendő forgalmat, de a folyamatos vásárlás keretében a továbbértékesítő viszonteladó minden hónapban legalább egy alkalommal vásároljon.

Viszonteladó partnereink kedvezményes árakon vásárolhatnak, átutalással fizethetnek és igény esetén kiszállítjuk vagy futárcéggel küldjük részükre a megrendelt termékeket. Hatékony technikai támogatást biztosítunk, melynek keretében szakembereink értékesítési, felhasználási és üzembe helyezési kérdésekben is folyamatos és kimerítő műszaki segítséget nyújtanak, igény esetén külön oktatást tartanak.

Területi képviselet
Folyamatosan építjük értékesítő hálózatunkat, melynek célja, hogy az ország minden részén a vásárlók könnyedén, minél közelebbről hozzájuthassanak termékeinkhez. Ennek érdekében Területi Képviselőket keresünk nagykereskedelmi és kiskereskedelmi értékesítéshez, akik saját körzetükben továbbértékesítik termékeinket viszonteladóknak és végfelhasználóknak egyaránt.

Területi Képviselő partnereinket különleges kedvezményekben részesítjük és nagyban segítjük értékesítési munkájukat. Viszonteladói árainkból további kedvezményeket biztosítunk, ami által viszonteladóknak nagykereskedelmi árakon, végfelhasználóknak kiskereskedelmi árakon árusíthatnak, velünk megegyező árszinteken. Átutalással fizethetnek és díjmentesen kiszállítjuk vagy futárcéggel küldjük részükre a megrendelt termékeket. Műszakilag felkészítjük a személyzetet, egyedi oktatásokat, termékbemutatókat tartunk és folyamatos technikai segítséget biztosítunk. Jelentős reklámtámogatást nyújtunk a területi képviselet körzetében az értékesítés sikeréhez. Támogatjuk az induló raktárkészletet, valamint folyamatosan lehetővé teszünk bármilyen készletmódosítást, árubecserélést vagy visszavásárlást.

A kedvezmény mértéke a forgalomtól függően a kedvezményes viszonteladói árainkból további 5%, 10% vagy 15%. Az extra kedvezményekkel jelentős haszonszázalékokkal értékesíthetnek már kedvezményes árakon viszonteladók részére is és még nagyobb nyereséggel a végfelhasználóknak.

Területi képviselethez Területi Képviselői szerződést kötünk. A szerződés célja a jól működő üzleti kapcsolat biztosítása. A szerződés feltétele műszakilag felkészült személyzettel üzemelő szaküzlet.

További Viszonteladói és Területi Képviselői információk:
partner@delton.hu


Vissza