Trikdis termékek
trikdis.delton.hu
Vissza

MINDEN RIASZTÓRENDSZER LEHET OKOS!

TRIKDIS fő profilja az okos riasztó és riasztó átjelző. Legsikeresebb termékek az IP alapon is működő Ethernet és GSM riasztó átjelzők, ami annak köszönhető, hogy a más gyártó hasonló eszközeivel ellentétben ezek a termékek nem a TIP RING-re kapcsolódnak, hanem a riasztópanelen - márkától függően - az adatbuszra vagy a soros portra. Ezzel több funkció érhető el gyorsabb kommunikáció mellett.

Az integrált átjelzővel rendelkező Trikdis SP231 okos riasztó a legszélesebb körű távirányítást tesz lehetővé, a kimenetek pedig okos funkciók kiépítésére használhatóak. A Trikdis GV17 telefonos kapuautomatizáló a hagyományos mellett működik IP alapon is, azaz telefonos alkalmazással is irányítható.

A Trikdis CG17 egy kis fogyasztású és kisméretű eszköz, szintén rendelkezik SIM kártya foglalattal, így használható Flottakövetésre (GPS modullal), kis eszközök pl. étel-ital automaták, ATM-ek, de akár ingatlanok, pl. nyaraló, iroda, lakás védelmére, vagy csak egy irányítóeszközként is, mivel több kontaktusa ki- és bemenetként egyaránt használható.

Az összes eszközt a Protegus mobil és web alkalmazás szolgálja ki, ami telepítő szempontból is számos előnnyel rendelkezik.

Felhasználóként függetlenül attól, hogy távfelügyeletre van kötve a riasztód vagy nem, veszel igénybe ilyen szolgáltatást, kétségtelenül hasznos, ha az eseményekről te személyesen is értesülsz. Távolról élesíteni és hatástalanítani tudod a riasztórendszered vagy irányíthatod az egyéb berendezéseidet. Ezt kínálja számodra az ingyenes Protegus mobil/web okos alkalmazás. És mindezt bármilyen riasztórendszerhez!

Nem kell lecserélned a meglévő rendszered!
A Protegus magyar nyelven is elérhető mobil és webes alkalmazás bármilyen gyártótól származó riasztó központ esetében használható, köszönhetően a Trikdis által kínált átjelzőknek. Így nem kell egy teljesen új rendszert kifizetned, még csak át sem kell alakítani a meglévőt, csak illeszteni a megfelelő kommunikátort a rendszeredhez. A legelterjedtebb gyártók központjaihoz, úgy mint Paradox, DSC, Pyronix, Texecom, Interlogix és a kevésbé elterjedt típusokhoz is találsz csatlakoztatható típust, amivel a Trikdis a legszélesebb kompatibilitást nyújtja a piacon.

Értesítés minden eseményről
Mostantól te, a Felhasználó is megfelelően részletezett üzenetben értesülhetsz minden fontos eseményről. Ez nem csak a felügyeletnek lehet hasznos, mivel pontosan kiderül, mi, mikor és hol történt és melyik Felhasználó érintett. Például hazaért valaki a családból és hatástalanította a rendszert...

Távolról élesíthető vagy hatástalanítható a rendszer
Indulás után jutott eszedbe, hogy elfelejtettél élesíteni? Be kell engedned valakit, de nem szeretnéd megadni neki a riasztó jelszavát. Számtalan esetben jól jöhet, ha távolról is tudod kezelni a rendszeredet vagy ideiglenes jogosultságot tudsz adni valakinek, akár távolról, ez a Protegus alkalmazással és a Trikdis riasztóival és átjelzőivel nem gond.

Távolról irányítható eszközök, monitorozható szenzorok
Még ennél is több dolog irányítása kerülhet ezzel a zsebedbe. Garázsajtó, kertkapu, világítás, fűtés, hűtés, szellőztető, öntözőrendszer. Bármilyen elektromosan vezérelhető rendszer összeköthető a Trikdis eszközein található kimenetekkel és távolról irányítható a működése. Számos érzékelő típus csatlakoztatható és felügyelhető a Protegus alkalmazás segítségével. Nem csak a biztonságot szolgálhatja, információt nyújthat többféle területen, legyen az otthoni, munkahelyi vagy ipari felhasználás.


Trikdis termékek
trikdis.delton.hu
Vissza