Matrix termékek
www.matrixtelecom.hu
Matrix védjegyokirat
Vissza

A MATRIX - mint vezető, telekommunikációs és biztonságtechnikai eszközöket gyártó vállalat - széles termékskálát biztosít az egymás közötti, magas minőségű kommunikáció megkönnyítésére az élet szinte minden területére. A hagyományos analóg és ISDN szolgáltatások mellett a legmodernebb GSM és VoIP szolgáltatásokat is támogató digitális, hibrid telefonközpontok, GSM és VoIP adapterek, a hozzájuk csatlakoztatható, vagy akár önállóan is használható analóg és VoIP telefonkészülékek közül szinte bármilyen telekommunikációs feladat megoldására találhat megfelelő eszközt. Minden termék számos minőségi tanúsítvánnyal (ISO, CE, FCC, TEC, RoHS, TÜV...), továbbá a legfejlettebb műszaki megoldásokkal rendelkezik, mely hosszú távon garantálja a megbízható és költséghatékony kommunikációt.

MATRIX ETERNITY digitális, hibrid telefonközpontok a legmodernebb szolgáltatásaikkal és rendkívül kedvező áraikkal egyedülállóak a piacon. 8 - 516 portos központok, melyek lehetnek PSTN (hagyományos), ISDN, GSM, EM vonalak és VoIP, FoIP (SIP) csatornák is. Egyedülállóan ötvözik a hagyományos és ISDN telefonvonalak, a GSM hálózatok és a költséghatékony internetes IP vonalak előnyeit. A legkorszerűbb telekommunikációs megoldásokat kínáljuk, szinte bármilyen igényt kielégítő telefon alközponti összeállítás létrehozható.

ETERNITY ME sorozat: Csúcskategóriájú, mindent igényt kielégítő digitális, hibrid telefonközpontok. 10 vagy 16 univerzális kártyahellyel rendelkeznek, melyek 324 vagy 516 porton szabadon variálható számú analóg és digitális mellékállomások, valamint PSTN, ISDN, T1/E1, GSM, EM fővonalak és VoIP, FoIP (SIP) csatornák lehetnek. A kártyahelyekbe helyezett modulok lehetnek fővonali, mellékvonali, kaputelefon és hangposta kártyák, melyekkel tetszőleges konfigurációjú telefonalközpont alakítható ki. Nagyobb vállalatok számára ideális, költséghatékony telekommunikációs megoldások, több mint 150 szolgáltatással rendelkeznek. A legmodernebb, megbízható és költséghatékony telekommunikációt biztosítanak olyan magas igényekkel rendelkező felhasználók számára is, mint szállodák, kórházak, irodaházak, call centerek, nagyobb ipari létesítmények...

ETERNITY GE sorozat: Felsőkategóriás, közepes és nagy vállalatok számára fejlesztett digitális, hibrid telefonközpontok. 3, 6 vagy 12 univerzális kártyahellyel rendelkeznek, melyek 60, 120, 240 porton szabadon variálható számú analóg és digitális mellékállomások, valamint PSTN, ISDN, T1/E1, GSM, EM fővonalak és VoIP, FoIP (SIP) csatornák lehetnek. A kártyahelyekbe helyezett modulok lehetnek fővonali, mellékvonali, kaputelefon és hangposta kártyák, melyekkel tetszőleges konfigurációjú telefonalközpont alakítható ki. Modern, költséghatékony telekommunikációs megoldások, több mint 150 szolgáltatással rendelkeznek.

ETRENITY PE sorozat: Kisebb vállalatok számára és otthonokba ideális digitális, hibrid telefonközpontok. 3 vagy 6 univerzális kártyahellyel rendelkeznek, melyek 24 vagy 48 porton szabadon variálható számú analóg és digitális mellékállomások, valamint PSTN, ISDN, T1/E1, GSM fővonalak és VoIP, FoIP (SIP) csatornák lehetnek. A kártyahelyekbe helyezett modulok lehetnek fővonali, mellékvonali, kaputelefon és hangposta kártyák, melyekkel tetszőleges konfigurációjú, rugalmasan bővíthető telefonalközpont alakítható ki. Modern, költséghatékony telekommunikációs megoldások, több mint 150 szolgáltatással rendelkeznek.

ETERNITY NE sorozat: A folyamatosan fejlődő telekommunikációs elvárásoknak az otthoni és kisebb üzleti alkalmazású telefon alközpontoknak is meg kell felelniük. Ezeknek az elvárásoknak eleget téve fejlesztette ki a MATRIX az ETERNITY NE sorozatú telefon alközpont családját. A sorozat négy tagja azonos szolgáltatásokkal bír, növekvő fővonali és mellékállomás alapkiépítéssel. Digitális, hibrid telefonközpontok, melyek 2-6 fővonal, 2 GSM vonal és 4-14 analóg és 2 digitális mellékállomás kiépítésűek lehetnek. A megfelelő kiegészítő modulokat használva a központok alkalmasak VoIP csatornák és GSM vonalak kezelésére is, továbbá olyan kényelmi szolgáltatások elérésére, mint a kaputelefon vagy a hangposta. A közel 100 féle szolgáltatás biztosítja, hogy a lehető legjobb innovációjú és költséghatékony telekommunikációt valósíthasson meg.

MATRIX VISION telefonközpontok 2 vagy 3 fővonali csatlakozással és 6, 8 vagy 9 mellékállomással rendelkeznek (206S, 308S és 309P). Az alapszolgáltatásokon kívül (hívásfogadás, átadás, átirányítás, mellékállomás csoportok, nappali/éjszakai üzemmód) prémium szolgáltatásként a 309P telefonközpont kiegészíthető kaputelefonnal is. Otthoni vagy kis irodai környezetbe ideális telekommunikációs megoldást biztosítanak.

MATRIX SETU VoIP adapter család használatával, a szélessávú informatikai hálózatok nyújtotta lehetőségeket kihasználva akár meglévő, akár új telepítésű telefonközpontját integrálhatja az egyik legkorszerűbb és költséghatékony telekommunikációs rendszerbe. A készülékek közvetlenül a szélessávú modemhez is csatlakoztathatóak vagy bármely számítógép hálózatba integrálhatóak. A család beépített GSM adapterrel ellátott készülékeinek köszönhetően szabadon és még költséghatékonyabban telefonálhat a különböző telefonhálózatok között.

MATRIX SIMADO GSM adapterei kiváló minőségű, visszhangmentes GSM alapú telekommunikációt biztosítanak. Telefonközpontok analóg vagy ISDN fővonalaira vagy közvetlenül tone üzemmódú telefonkészülékekre kötve használhatóak. Mindegyik adapter négysávos, támogatja a 850MHz, 900MHz, 1800MHz és 1900MHz GSM frekvenciákat is és SIM kártya függetlenek, így gyakorlatilag bármely szolgáltatóval használhatóak. A készülékek 1 és 4 csatornás kivitelben állnak rendelkezésre, melyek hagyományos, illetve 3G kapcsolatot is támogató változatokban is kaphatók. A készülékek többsége rendelkezik analóg fővonali bemenettel is, ezáltal a megfelelő hívásirányokat beállítva lehetőség nyílik a kimenő hívások költségarányos elosztására.

MATRIX COSEC beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek rendkívül esztétikus olvasókból, központokból és a hozzájuk választható szoftverekből felépíthető, önálló, komplett rendszerek. Akár 10 000 beléptetési pont és akár 1 000 000 felhasználó is kezelhető egy rendszerben. A beléptetési pontokhoz a legnagyobb biztonságot nyújtó optikai vagy kapacitív ujjlenyomat azonosítóval ellátott olvasók telepíthetők (MATRIX COSEC DOOR sorozat), melyek kiegészíthetők közelítő kártyás olvasó modulokkal is, melyek segítségével a megfelelő kártyaazonosító modul használatával, számos - a kereskedelmi forgalomban - fellelhető közelítő kártyával kompatibilissé tehető. Az olvasók megvásárolhatók LCD kijelzővel és érintőbillentyűs kódzárral kiegészítve is. Az olvasókhoz segédolvasó is csatlakoztatható (MATRIX COSEC READER sorozat), melyek segítségével egy ajtó mindkét oldalát elláthatja ki- és beléptető ponttal. Az olvasók a hálózati csatolójuk segítségével közvetlenül a számítógép hálózathoz vagy a beléptető vezérlő központokhoz csatlakoztathatók (MATRIX COSEC PANEL, PANEL LITE). A vezérlő központok lehetővé teszik a nagyobb rendszerek központi kezelését, melyek által akár több ezer beléptető központ rendelhető egy rendszerbe, akár földrajzilag egymástól távol eső helyeken is. Az adatfeldolgozást és a felhasználók kezelését végző, felhasználóbarát, grafikus kezelői felülettel ellátott MATRIX COSEC szoftverek úgy kerültek kialakításra, hogy az adott rendszerhez mindig a legoptimálisabb számú beléptető pontot és felhasználó számot támogató változatot tudja a rendszerhez telepíteni. A szoftverek többsége igény szerint lehetőséget biztosít a felhasználók számának bővítésére is. Mindegyik szoftververzió kiegészíthető látogatói és felhasználói kezelő modullal. Legyen egyetlen beléptetési pont vagy akár több száz vagy több ezer ajtó kezelése, néhány vagy akár egymillió felhasználó, a MATRIX COSEC beléptető rendszere pontosan és megbízhatóan fogja szolgálni az Ön biztonságát és mindenkor pontos információkat kaphat a felhasználók aktuális állapotáról, vagy éppen komplett kimutatást készíthet egy vagy több felhasználóról, munkaidőkről.

Minden MATRIX termékre 2 év teljes körű garanciát vállalunk!

Trade Mark ® Törv. védve 2017. Matrix bejegyzett védjegy, mely a Delton tulajdonában van. Minden jog fenntartva.

Matrix termékek
www.matrixtelecom.hu
Matrix védjegyokirat
Vissza